Lady Gaga

Lady Gaga er nokk en av tiårets mest inspirerende kvinner.
Det er ingen tvil om da hun først startet tenkte mange at hun er en av mange som har en hit låt, men som tiden gikk flere og flere av hennes sanger til topp listen. Hun tar moten til det ekstreme og mest ubehagelige og står for sitt og seg.
http://bpstainton.files.wordpress.com/2009/04/lady-gaga-20080913-4547632.jpg
Personlig mener jeg at Lady Gaga er en idol vi kvinner har ventet lenge på. En som virkelig har noe å si, en som kan inspirere andre til å gjøre som de føler for og være seg selv. Alt i alt er det dette hun står for og det er det den nye generasjonen trenger.

Vi ser alt for mange små jenter som er påvirket av mediaen på negative måter. De slanker seg, er mote slaver og bruker hver krone på klær og sko. Dette er jo høyst unødvendigt! Lady Gaga er en kvinne som forstår virkeligge verdier i livet.

Flere av de ekstreme og kreative antrekkene hennes har vert designet av hennes selv med hjelp av andre topp designere som Prada ol. Selv om hun unner seg selv med designer klær så er flere av antrekkene hennes laget av bare hennes selv.  Den røde kjolen under er kjøpt for 8$ og var en stripper kjole.
http://www.njnnetwork.com/njn/wp-content/uploads/2009/12/lady-gaga-red-lace-copy.jpg
Til den dag i dag finner man ikke en sterkere og mer kreativ kvinne enn henne i pop bransjen.
Hun er virkelig en person å se opp til damer!
Eller hva mener dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits