Skolen = Crap this year

Å sette sammen tre klasser inn i ett som utgir 45 elever er kansje ikke den dummeste ideen skolen min har kommet med men det er definitivt ikke noe som fungerer for alle sammen, nemmelig meg.

Det er ut til at alle sammen har satte seg tilrette ganske godt, fint for dem. Det er blitt dannet gjenger og de henger seg tett i sammen. Det er vanskelig å trenge seg innpå. I mellomtiden er det også andre  som hater meg, uten noen grunn. Såklart har de ikke sagt noe til å få meg til å tro det men å plutselig slutte å prate med meg skriker ikke bestevenn.

Jeg har prøvd å prate med dem, sette meg med dem men plutselig forsvinner de som om jeg ikke var tilstede. Når man sliter med depprisjoner slik som jeg gjør hjelper det ikke på. Jeg mener ikke at alt skal legges tilrette for meg og at alle skal elske meg uten grunn, jeg ønsker bare å bli behandlet som alle andre. Å bli behandlet litt mer spessielt enn det jeg er behandlet som nå, søppel, et spøkelse, ingenting. Det er ikke som om jeg skal gjøre alt arbeidet, jeg orker ikke å henge i hælene på dem. Jeg går i friminuttene alene, matfriminuttene spiser jeg for meg selv, kanskje på badet til og med, slik at andre ikke skal se hvor ensom jeg er. Det gjør at skoledagene mine er mye lengre og vanskeliggere. Gruppearbeid er det verste som fins.

Jeg savner første og andre klasse. Til og med ungdomsskolen av bedre, og jeg hatet ungdomsskolen. Jeg hadde i det minste noen å være med. Jeg er så lei av å være ensom, å ikke ha noen å prate med. Utfrysning er det verste.

Jeg vet at jeg syter nå, det er ikke noe noen vil egentlig lese, men siden bloggen min er anonym og jeg ikke har noen jeg kan prate med lengre, er det det eneste jeg har.

Noen andre som har det samme problemet?

Én kommentar

25.okt.2010 kl.14:04

Høres ikke ut som du har det så godt. Jeg trivdes ikke så godt på videregående selv. Fant liksom aldri min plass. Vet det sikkert ikke hjelper å høre nå, men tro meg det vil bli bedre. Rett opp hodet, og vær den fine jenta du er (for det er jeg ganske sikker på at du er:) Heter du forresten Annabelle?? Nyyyyyyydelig navn:) Kos og klem fra en som helt tilfeldig kom over bloggen din:)

Skriv en ny kommentar

hits