NELSON MANDELA - døden nær?

I følge VG har Nelson Mandela(92) vert innlagt på sykehuset over natten! Men det ser ut til å gå på bedring vei!

Eks Sør Afrika sin president ble innlagt på sykehuset, det står ikke hva det var som feilet han annet enn alderen. Det er jo klart at han ikke har lenge igjen og har levd et langt og godt liv han kan være stolt av!

"Nelson Mandela ble tildelt Nobels fredspris i 1993, og ble valgt til president i Sør-Afrika i 1994. Han ble dermed landets første svarte statssjef." - VG.no
Det er trist å tenke på at han er blit så gamme, historien som vi er så heldige å ha levd mens det har hendt holder på å forsvinne.

For eksempel har vi nå mistem Michael Jackson, Rosa Parks og mange andre kjente mennesker som vil forbli i historien. Jeg tenker ikke bare på politikere (Ja, Michael Jackson var svært politisk!) men andre kjendiser som har gitt oss glede, brakt tårer og latter.
Til og med min yndlingsskuespiller (Audrey Hepburn) døde i 1993; Jeg var så heldig at jeg fikk leve i den samme århundre, tiår og samme år som henne!

Det er jo rett og slett en ære å ha levd på samme tid som personer som dette, mener jeg.

Hva mener dere?

FORRESTEN - Jeg har blitt vurdert hos http://ejms.blogg.no/ ! :D5 kommentarer

KEVINKLEIN

27.jan.2011 kl.20:09

Trist når kjente mennesker som har gjort mye bra forsvinner :(

Linnea Voltairé

27.jan.2011 kl.20:11

KEVINKLEIN: Ikke sant!

Cosmo King

27.jan.2011 kl.20:43

sv; det er akkurat slik jeg liker det. jeg ser inspirasjon fra Lanvin i det, så derfor er det helt klart min favorittkolleksjon så langt ;)

Skulle ønske jeg kunne fått møtt Audrey Hepburn, hun hadde sikkert hatt mange utrolige historier å fortelle

Linnea Voltairé

27.jan.2011 kl.20:45

Cosmo King: Det tror jeg også! Jeg tror mange kunne ha lært noe av henne altså! Hun var virkelig en inspirasjons kilde, i mote bransjen også ser jeg mye av henne fir tiden! :)

Malin Borgen ~

27.jan.2011 kl.21:23

Helt enig. Det vil bli så forferdelig om Nelson Mandela døde. Når jeg tenker på legender som har dødd, tenker jeg på Freddie Mercury og John Lennon. Det er så trist å tenke på at alle de menneskene som har gjort så mye for denne verden, og som betyr så mye, snart er borte.

Skriv en ny kommentar

hits