HEMMELIGHETEN ER ...

Altså jeg har pratet om hemmeligheten en stund nå og det tok litt tid før dere lesere kom med forslag på hva det kunne være. Men til slutt kom det noen inn og konkurransen står på enda, det finnes jo til og med en vinner! Eller i det minste noen som kom sånn ca i samme kategori.

Om 3 uker kommer jeg til å få det noe travelt. Eller, det blir litt sånn circa, det er mye planlegging frem over og mye jeg må se an med det skal hende om en drøy 3 ukers tid ivertfall! Anniken var den som kom nermest til svaret, hun gjettet at jeg skulle reise bort. Og ja, på sett og vis så skal jeg det. Men jeg kommer ikke til bake. Jeg skal nemmelig FLYTTE!

Du hørte meg rett. Jeg skal flytte i fra den flotte Oslo by! Hvor skal du henn spør du meg? Vel, jeg vil i det minste bo i enda en flott by, men ikke like flott som Oslo. Jeg skal nemmelig flytte til Stavanger!
Jeg har familie der og skal bo med dem i ubestemt tid. Jeg bestemte meg for det helt plutselig! Jeg har alltid ønsket å flytte til en mindre plass og bli kjent med nye folk. Det kan jo hende jeg flytter til bake til Oslo men for dette kapittelet vil jeg ikke det. Jeg vil si gratulerer til Anniken som vant konkurransen min som nå vil få hennes blogg linket hos meg for hvert innlegg jeg skriver! Gratulerer!

Så det jeg nå lurer på er; hva er det som er hot i Stavanger by? Uteplassene? Spise plassene? Gi meg tips om hva jeg kan finne på der borte!

 

8 kommentarer

¢¾ June og Silje

30.jan.2011 kl.18:29

Har aldri vært i Stavanger, så vi aner ikke. Sorry!

Linnea Voltairé

30.jan.2011 kl.18:33

¢¾ June og Silje: Ikke mye å gjøre med det hehe :)

Cosmo King

30.jan.2011 kl.19:24

aldri vært der as, så kan ikke fortelle deg. Men digg, hørt at stavanger er herlig!

Linnea Voltairé

30.jan.2011 kl.19:44

Cosmo King: Jeg gleder meg! Det blir godt med en forandring nå :)

rosaamarie

30.jan.2011 kl.21:47

du kommer til å kose deg i stavanger, en flott by det <3.

beautybyme

30.jan.2011 kl.23:27

Jeg har bare vært i Stavanger en gang, men likte det lille jeg så. Det var forferdelig regn, så var ikke så mye jeg fikk sett egentlig. Spennende med forandring, da. Lykke til.

Linnea Voltairé

31.jan.2011 kl.08:35

beautybyme: Takk så mye!

METTE LV ♥

31.jan.2011 kl.15:17

Stavanger er verdens beste by ♥ Er der minst en gang i måneden, og kommer til og flytte dertil når jeg begynner på vgs :-D

Skriv en ny kommentar

hits