JEG SKULLE TRENE MEN ...

... Mens jeg så flittig leste på historie i sofaen fant jeg ut at jeg skulle ta meg en pause...

Da jeg reiste meg viste det seg at jeg hadde sottet i samme stilling alt for lenge og det likte ikke kneet mitt. Jeg gikk for å skrifte til treningstøy da jeg merket at smerten ble verre! En liten stemme inni meg kviskret "ja.." men jeg visste at noe måtte jeg trene og at smerten mest sansynelig var midlertidlige.

 

Et random bilde jeg liker slik at inlegget ser mer spennende ut enn det det egentlig er!

 

Klart det var de jo, så mens jeg ventet på at kneet skulle komme seg igjen satte jeg hårkur i håret og tok av meg sminken for å ta på ansikts maske. Kansje jeg skal hive på et lag med selvbruningskrem også etter dysjen? Ikke helt sikker på den siste, siden brunfargen begynner å bli skjoldete, og det blir jo bare verre om man tar på mer. Etter treningen skal jeg fortsette å lese på historie, har prøve i morgen! NEIÅNEI! Det er derfor jeg kaster bort tiden min på å blogge, det er en fin unnskyldning!

Hva er din unnskyldning for å unngå å gjøre det du egentlig bør gjøre i kveld?


 

http://ankiro.blogg.no/

9 kommentarer

Fru Stine

31.jan.2011 kl.20:26

kom meg på trening jeg. var egentlig litt lat. men siden jeg hadde avtalt med en vennine så dro jeg meg ut. men hu kom ikke til første timen. men ble med på en etter den første jeg var på alene. så plutslig hadde jeg vært på to timer... så nå er jeg kjempefonøyd og har helst lyst på en sånn bolle med blåbær jeg såg på tv...

SMAD - SILJE OG MALIN

31.jan.2011 kl.20:32

haha min unnskyldning er: Orker ikke, haha! :D

Linn Skadberg

31.jan.2011 kl.20:35

Hahaa :)

Jeg har faktisk lært å slutte å komme med unnskyldninger.. Men jeg tror at underbevisstheten min skader meg for at jeg ikke skal trene. En dag søler jeg kokende suppe over hendene, ikke lett å jogge med hender med boble på. Andre dager tryner jeg i flisene slik at det vokser en mandarin ut fra kneet og jeg må gå med krykker, når kneet endelig er blitt bra igjen så flagrer jeg av sykkelen og refser opp det samme kneet og blodet fosser :)

Kamilla

31.jan.2011 kl.20:43

Masse forsjelig :)

thehero

31.jan.2011 kl.20:46

hm.. veit ikke helt :) har vel egentlig ingen unnskyldning!

Linnea Voltairé

31.jan.2011 kl.21:01

Fru Stine: Så bra at du har trent så mye! Jeg har sttt på i 20 min p tredemøllen og jobbet med litt yoga etter på! Jeg ønsker å bli ordentlig tøyelig :)

Linnea Voltairé

31.jan.2011 kl.21:01

SMAD: hehe! Noen ganger er det godt å slappe av også :)

Linnea Voltairé

31.jan.2011 kl.21:03

Linn Skadberg: Huff! Da bør du kansje ta det litt med ro. Eller i det minste slappe av når du er skadet og heler kose deg med litt grønt :)

Linnea Voltairé

31.jan.2011 kl.21:04

thehero: Man finner alltid en unnskyldning :)

Skriv en ny kommentar

hits