SØNDAG OG KOMMENDE BLOGG VURDERING!

God dag alle sammen! I dag har vert en slakk dag siden jeg er syk sååå ...

Jeg tenkte jeg skulle begynne med å fortelle hvem som kom med det beste forslaget til hva jeg kunne gjøre for kjæresten. Det ble frkturkis! Du vil få en blogg vurdering i den kommende uken!

Forslaget var:

"Kjæresten min overasket meg med å tenne lys i hele leiligheten ( på gulvet også) så det blei en sti jeg skulle gå. å i stua hadde han lagt fram ett teppe med puter på også spiste vi middag der og etterpå hadde vi "klespoker" :) hihi.. jeg synes det var veldig romantisk.. middag må dere ha uansett å det er ganske kalt ute så koselig å ha en overaskelse som er inne :D"

Det jeg gjorde var:

I går sente jeg ham til butikken, sa jeg ville ha noe sjokolade og brus. Mens han var borte ryddet jeg på soverommet og stuen. I stuen gjorde jeg det koselig med tepper og puter og stearing lys. På soverommet satte jeg også noen stearin lys men ikke for mange i tilfelle brann. Da han kom tilbake stod jeg klar med pizza og yndlings filmen hans (star wars). Han hadde jo selfølgelig kommet med film snacksen. Etter filmen slappet vi av litt og lot maten fordøye hvor vi etter på gikk på soverommet og jeg gav han en masasje (og jeg var så heldig og fikk også masasje av ham).

Jeg mener det var et godt forslag jeg fikk og det ble svært vellykket! Grunnen til at jeg trengte forslag var fordi jeg skulle feire 5 års dagen med typen! Kjempe vellykket! Takk til alle som bidrog.

IKKE GLEM at det er spørrerunde tid! Så spør om alt dere vil, jeg skal prøve å svare på det meste!

Ha en fortsatt koselig søndag, jeg skal fortsette og feire 5 års helgen til meg og min kjære!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits