BEGRAVELSER OG STRESS!

Nå har jeg planer om å fortelle dere hvorfor jeg har ikke vert helt tilstede med bloggen i det siste. Jeg mener selv jeg har god grunn til det. Vel, overskriften forteller jo litt om det. Jeg tror det vil ta en stund før jeg kommer meg på topp igjen med bloggingen.

Ikke nokk med at jeg sliter med å finne meg jobb nede i Stavanger for øyeblikket og få alle tingene mine ned ( det tar jo vanivttig tid!) så fikk jeg en helt forferdelig nyhet i begynnelsen av sist uke; en svært god kompiss av meg døde! Vi var bestevenner hele barnommen, så du kan vel si at han var barndommen min! Forrige mandag, 31 januar, tok han sitt eget liv. Jeg har god forståelse på hvorfor også. Han var den sterkeste personen jeg kjenner men jeg tror virkelig ikke mange ville ha orket  å gå igjennom det han gjorde så lenge. Det verste er jo at han var en så perfekt person som aldri hadde gjort noe til å fortjene noe av det forferdelige han fikk i livet! Jeg ønsker ikke å fortelle hvem dette er siden dette er en annonym blogg, forteller jeg det vil jeg lett avsløre meg. Flere vil kansje få en ide allerede, men det kan livevell bare være et sammentreff, så jeg vil kalle ham David.

Studiene, flyttingen og jobbsøking har slitt meg ut. Jeg mener ikke å være sytete men jeg mener dere fortjener en forklaring, og jeg kan være mer ærlig enn hva andre bloggere kan. (Greit for dere å høre mer av god sakene, eller hva?) Da jeg fikk telefonen om at David tok sitt eget liv, falt jeg så å si sammen. "It shock me to my core" er vel en måte å si det på.
David skulle bli far til en liten jente om ca seks måneder, men kjæresten hans tok nyheten alt for tungt og fikk spontan abort.

Begravelsen var i dag, og du kan ikke ane hvor mange som stillte opp! Det var så vakkert å se hvor mange som stod utenfor kirken fordi det ikke var plass, hvor mange som gråt for hans liv og hjalp til! David er noen jeg aldri vil glemme. Altså på grunn av alt dette har jeg ikke orket å blogge. Jeg har jo tross alt mange flere viktigere ting å gjøre som jeg omtrent ikke har energi til overs for.

Men bloggingen gjør meg glad! Jeg elsker å få nye venne invitasjoner, hyggeligge kommentarer og skyhøye lesere (høye for meg i det minste) Så jeg håper ikke dere faste lesere og dere nykommere vil forlate meg alt for fort på grunn av min "miner set back". Jeg setter virkelig pris på å se at dere faktisk besøker meg og diskuterer ting med meg. Ikke glem meg selv om jeg vil blogge mindre. Jeg har ikke planer om å slutte, bare blogge litt mindre. Helgene kan jeg sikkert fkusere mer på det!

Jeg håper dere støtter meg i denne vanskelige tiden. Ikke glem bloggen min!

Kjærlig hilsen

12 kommentarer

Stå på!

Kamilla

09.feb.2011 kl.21:55

off, så trist !
huff, så utrolig trist å høre! Får helt vondt! Sender mange varme tanker til deg, og hans nærmeste! Forstår godt at du har det tøft, og hjelper ikke å få en slik nyhet på toppen av alt annet stress!

håper du får orden på tingene snart hvertfall, slik at du kan fjerne noen stressmomenter i livet ditt!

Eneste positive med det som har skjedd med "david" er at han hvertfall får fred fra alt det vonde han har måtte slite med, selvom det er vanskelig så er det lurt å prøve å trøste seg med det!

Lykke til, og håper som sagt at tingene ordner seg for deg snart;) Selvom det kan være langt borte, så er det alltid lys i enden av tunellen<3

Stine

09.feb.2011 kl.22:00

Uff, kondolerer ....

Renate

09.feb.2011 kl.22:19

Uff, kjenner meg så altfor godt igjen i det du skriver. Jeg mistet selv mormoren min, på akkurat samme dag som din bestevenn døde, så jeg har hatt halvannen kjempetunge uker nå. I tillegg sliter jeg masse på den psykiske fronten, i tillegg til alt skolearbeidet som tynger meg nå.

Men jeg håper ting blir bedre for deg etterhvert, og husk at tiden leger alle sår. Stå på! :)

Beundringer i hverdagen

09.feb.2011 kl.22:52

Uff, så utrolig trist.. :( *klem*

SuffePK

09.feb.2011 kl.23:05

kondolerer så mye! <'3

Linnea Voltairé

10.feb.2011 kl.15:47

SuffePK: Takk så mye for det!

Linnea Voltairé

10.feb.2011 kl.15:47

Stine: Takk såå mye!

Silje Helen

11.feb.2011 kl.15:12

sv: hehe, ja det har jeg! Er jo bedre i form og sånn, ser ikke så mye på kilo for det kan variere så mye ;p men måler meg og ser ut til å gå bra til nå ihvertfall :D

Linnea Voltairé

11.feb.2011 kl.15:16

Silje Helen: Det er godt å høre! Synst det er spennende å se hva folk gjør for å gå ned i vekt. Holder på med det selv nå :)

Silje Helen

11.feb.2011 kl.15:21

Er bare til å trene og ikke spise masse innimelom! :) Spise de vanlige 5 måltidene til dagen og heller kose deg en av dagene i helgen eller dele det ut på to dager! :) men det som motiverer meg er at jeg kommer i god form og ikke bare blir anndpusten når jeg går opp en trapp ;p

Skriv en ny kommentar

hits