ER DET NOEN SOM HAR SAVNET MEG?

Jeg er klar over at jeg har vert borte utrolig lenge nå og jeg har ikke gitt beskjed om hvorfor. Beklager!!

Det har vert så utroligt hektisk i det siste!! Jeg har jo tross alt flyttet helt ned til Stavanger i fra Oslo. Ja, jeg er nå flyttet helt og jeg må inrømme, dette er en deilig by, men ingenting som Oslo! En av grunnene til at jeg har hat mulighet til å flytte nå midt på året slikt er fordi jeg tar det siste skoleåret som privatist; altså på nett! Og jeg må si, dem har gjort det ganske hektisk for meg!

Men livet som ungdom i Stavanger er herligt. Det er så mye mindre folk ute og handler på lørdager! Det er på en måte en behagelig mengde med mennesker. I helgene har jeg tatt meg en god del tid til å sitte på café og kose meg mens jeg kikker på alle menneskene som tussler forbi. Det er noe jeg alltid har fasinert meg for. Jeg gikk på teaterskole en gang i tiden, å ta sa læreren min at vi skulle sette oss ned på caféer og forestille oss hvilket liv andre mennesker lever. Dette har nå blitt en vanesak for meg. Dere må absolutt prøve det!

Hvorfor kom jeg tilbake nå, er det kansje noen av dere som lurer. Vel. For å være helt ærlig, hvor jeg bor nå så er internetten ikke hundre prosent oppe og går. Den tuller litt med visse nettsteder. En av dem er ... og hold deg fast nå fordi dette kan jeg nesten ikke tro ... FACEBOOK! Så i mellomtiden må jeg ha noe å finne på, når jeg vil slappe av på en måte.


Dagens lignende antrekk!

Siden jeg har vert borte en stund vil jeg høre hva som er nytt med dere?

8 kommentarer

Cosmo King

15.mar.2011 kl.11:25

jeg har fått jobb som motekonsulent i en ny nettbutikk som skal lanseres da :) Velkommen tilbake forresten!

Linnea Voltairé

15.mar.2011 kl.11:58

Cosmo King: Å HERRE! Så gøy! Du må absolutt linke meg til dette her når det blir lansert! Så snart jeg får inn onen ordentlige penger skal jeg bli din største kunde, garantert :) Takk!

Renate

15.mar.2011 kl.13:12

Ikke så mye nytt her. Livet går sin vante gang. Venter bare på vår og sommer nå. ^^

Linnea Voltairé

15.mar.2011 kl.13:32

Renate: Åh, ja det gjør jeg også! Det blir så herligt å få litt fri med fint vær <3

Anniken

15.mar.2011 kl.13:50

Ikke stort nytt.

Ser frem til flere innlegg fremover (?) :D

Linnea Voltairé

15.mar.2011 kl.14:16

Anniken: Jeg skal prøve å skrive mye mer nå, men ting er fortsatt hektisk. Men jeg har absolutt savnet å blogge, så det vil bli mer av det når jeg får tid! Så absolutt!

vell

15.mar.2011 kl.14:30

Nyter livet og venter på soooommer ♥ ♥

Marshmallowz

15.mar.2011 kl.14:44

Ikke mye :D

Skriv en ny kommentar

hits