HØSTEN ER HER - og det kjennes på kroppen!

Jeg har ikke blogget på... evigheter! Har ikke orket. Likevell er et noen søtinger som fortsatt leser bloggen min. Jeg tenker bare 'what the hell?'. Kult det. 

Jeg er mega syk. Å da mener jeg, mega syk. Forkjølelse som aldri vil forsvinne. Hoste som nesten knuser ribbena mine. Ørebetennelse. Feber. Tør jeg fortsette?Nei. Skolen er helt ok. Det vil si noen dager kjempe kule, andre litt mer depprimerende. Tror det har med noe annet å gjøre, jeg vet ikke. Jeg utdanner meg tross alt ikke til å bli psykolog. Heldigvis. Hadde ikke orket slik depprisiv mas fra mennesker som er mer ødelagt enn meg. Så det kan være hva som helst som gjør min hverdag til en berg og dalbane. 

Kanskje jeg ikke har valgt rett yrke. Det er ikke tanken eller spørsmålet som plager meg mest men definitivt topp 5, eller topp 10. Jeg kjenner på kroppen at jeg er en plass i livet hvor jeg kan gjøre hva som helst. Jeg kan droppe alt og flytte til andre enden av jordkloden. Studere noe helt annet, en annen plass. Gjøre ingenting. Gjøre alt. Pressure? Ikke egentlig. Jeg lever egentlig mine dager som om jeg ikke hadde noe valg. Som om det jeg gjør nå må gjennomføres. Kanskje det må det også, før eg kan leve livet slik jeg alltid ønsket. Care free. 

Er dette bare meg? Er dette kanskje en såkalt '20 års' krise? 

 

xoxo

Linneá Voltairé

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits