PRODUKTIV? -Nei.

Det er tirsdag men det føles ikke slikt. Allerede føles dagen relativt bortkastet. På skolen gjør vi ingenting. Seriøst, ingenting. Vi leker sjefer og må derfor være tilstede for de andre på gruppa i tilfelle de lurer på noe. Jeg har sålangt lest alt for mange blogger, snart sett de siste episodene av That 70s show og rumpa mi holder på å sovne. 

Jeg prøver å komme på noe produktivt jeg kan gjøre. Såklart kommer jeg på en million ting, men ingenting jeg kan gjøre på skolen. Derfor planlegger jeg hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem. 

 

De 5 kapittlene kan jeg ikke lese fordi jeg ikke har boken med med, men på et vis så passer det meg fint. Jeg kan garantere dere med at når jeg kommer hjem ender jeg opp slik;

Jeg har såpass mye fritid på skolen nå at, ja jeg har tid til å tegne meg selv sove på sofaen. Som jeg så gjerne heller vil gjøre enn å sitte her. Typisk meg er å planlegge en produktiv dag etter en kjedelig skole dag men ender opp med å sove 2 timer på sofaen, se på serier i 4-5 timer og når jeg endelig har komt til punktet hvor jeg vil finne på noe er klokka 22 og alle er på vei til å legge seg. Typisk. Jeg har ikke noe liv disse dager. 

Jeg har også lest masse masse TegneHanne som er en kjempe morsom blogg. Derfor ble jeg inspirert til å tegne i photoshop jeg også. Dere bare mååå lese den om dere sitter i samme kjedsomhet båt som meg; LINK 

-Linneá Voltairé

Én kommentar

TanyaShit

08.nov.2011 kl.16:00

Da er tattoverings bildene ute :)

Skriv en ny kommentar

hits