ANTI-SPOTIFY

Om du er frelst av spotify så kan det hende du blir utrolig fornermet av det jeg vil si og muligens får hjerte stopp..................

....................................................Jeg har nemmelig ikke spotify.

"Hvorfor?" spør dere meg kanskje? Vel, jeg forstår ikke helt vitsen. Helt ærligt. Jeg hører ikke mye på musikk når jeg er hjemme, bare på bussen og når jeg er ute og kjører. Jeg er ikke så rik at jeg eier en iphone (enda) men heller en kjempe gammel Sony Ericsson som alle hadde for 2 år siden eller noe. Det finnes ikke noe spotify på den nei, så det blir god gammel ipod på ørene mine. Jeg elsker mine spille lister som jeg laster ned selv. Det meste jeg hører på finnes jo ikke på spotify en gang!!

Likevell får jeg alltid dette utrykket når jeg forteller noen at jeg faktisk er anti-spotify;

 


Ikke det at jeg er imot det eller noe, jeg er bare imot at jeg eier spotify. Det er utrolig manne mennesker som ikke forstår denne logikken min.

-Linneá Voltairé


2 kommentarer

STINELIDA

09.nov.2011 kl.00:54

er ikke fan av spotify selv. aldri likt det^^ men jeg h ar automatisk premium så ejg bruker det uansett xD

zenazuza

09.nov.2011 kl.11:54

Har spotify på pc'en, men bruker det sjekldent. Som du sier, få sanger av de jeg hører på og så av prinsipp kjøper jeg heller på itunes og legger inn på ipoden for å laste ned er i bunn og grunn som å stjele egentlig.... Og hvis vi fortsetter med fildeling på den måten... hvordan skal artistene tjene penger, så fremt de ikke blir dødskjente vel og merke?

Skriv en ny kommentar

hits