TRENING - vi er ikke blitt venner

Siden ifjord har jeg klart å legge av meg 15 kilo! Altså kiloene rant ikke av og det var ikke noe mirakel kur jeg gikk på heller for å få dette til. Hva er det alle sier? Spise regelmessigt og riktig nokk med morsjon er svaret på det meste. Jeg har prøvd diettene, lavkarbo, la være å spise, spise kun frukt og grønt, trene en hel haug, drikke 10 glass med vann pr. dag og til og med flere idetter på en gang. Hvilken tror dere virket? Helt ærligt? Jeg vet ikke. Jeg har bare redusert inntaket av søtsaker og prøvd å trene innimellom de travle dagene. Vanskeligt? Noen dager letter enn andre. Ettersom at jeg har to jobber og går på skolen på fulltid så er det ikke lett å følge en diett, trene, lese, vaske klær, rydde leiligheten, feste, lese litt mer, ha litt tid til hobbyer og venner. Sutdent dietten er egentlig ikke til å anbefale. Legger man lett på seg slik som jeg kan det ligne litt på jojo- dietten så mange kjendiser ser ut til å like. 

Frem til poenget; I ferien vil jeg trene når jeg har tid. Jeg liker ikke å trene på studio, er i dårlig form (ettersom at jeg ikke har klart å prioritere trening på en god stund) og har dårlige knær som gjør at jeg bare kan jogge i skogen (som er et lite stykke unna)

Har noen av dere tips til effektive trenings tips?

Jeg hater at jeg har så dårlig nett nå som jeg er hos pappa i ferien. Da får jeg ikke laste opp instagram bildene mine, det står bare og laster inn.. 


Jeg føler meg helt seriøst som i en film når jeg jogger. Men mer som den som jogger i en "American Pie" film som facepalmer rett etter at jeg har løpt forbi en eller annen "hottie" - for så å gi joggeskoene onde blikk hver gang jeg møter på dem i gangen i to uker. 

Én kommentar

Lydia

21.06.2012 kl.20:40

sv; Tusen hjertelig !

.. Hahahuff, so true! Men vi ser sikkert bedre ut enn vi tror (: I alle fall ser vi bedre ut enn de som ikke jogger! Mitt beste tips til travle dager er å lage seg ei joggeløype man tar så ofte man klarer også styrkeøvelser i stua (:

- L

Skriv en ny kommentar

hits