JEFFREY CAMPBELL OG MENNMan kan enkelt si at det ikke finnes et annet ord for dette; jeg elsker sko! Er jeg en standard jente? Helt klart.

Jeg liker egentlig å sammenligne meg med Samantha i fra Sex and the City. Jeg elsker moten men liker å gjøre min egen vri. Jeg elsker å feste men å være klassisk og jeg elsker mannfolk. Kanskje til og med mer enn de fleste kvinnene i Norge liker å inrømme. I gjengen har jeg alltid vert den som jentene henviser seg til når det kommer til dating og sex. Jeg kan ikke si at jeg missliker det, egentlig så digger jeg det. Jeg er fortsatt ung og nyskjerrig, jeg elsker å utforske og jeg er ikke redd for en utfordring! Noen ganger vurderer jeg å skrive noen av historiene mine her som en egen sex spalte en gang i uken eller noe hvor andre kan komme med spørsmål og jeg svarer. Er det en ide tror dere?

Tilbake til skoene; Marita Solheim har en konkurranse hvor man kan vinne Jeffrey Campbell skoi fra Nelly.com. Hvor idyllisk er ikke det? Siden jeg la øynene mine på de lekkre svarte pumpsene til Jeffrey har jeg drømt om dem. Kanskje jeg endelig har en sjanse! Vil du delta?

Én kommentar

Marita Solheim

10.07.2012 kl.17:51

Kjekt at du deltar :-D

Skriv en ny kommentar

hits